Fundació Rafael Campalans

El think tank del socialisme català.

La Fundació Rafael Campalans és una entitat sense ànim de lucre que es constitueix el 1979 que, a través de la recerca i l’anàlisi, té com a objectiu principal la difusió del pensament socialista democràtic.

Laboratori d’idees del PSC, la nostra Fundació desenvolupa la seva feina al voltant de cinc grans eixos: impulsar la reflexió entorn al federalisme; seguir l’evolució del debat sobre la socialdemocràcia; elaborar estudis sobre polítiques de benestar; oferir idees per tal d’avançar en la construcció europea; i avaluar i elaborar propostes d’implementació de polítiques d’immigració.

La Fundació difon la seva recerca a través de l’edició de diverses publicacions periòdiques, d’entre les quals destaquen la nova col·lecció frc Llibres, la Revista FRC de Debat Polític i els Papers de la Fundació. A més, des de la Fundació s’impulsa l’organització de conferències i seminaris, i la coordinació de grups de treball, dels quals sorgeixen treballs monogràfics que s’editen dins la nostra col·lecció Debats.

 

Evento relacionado: